Ilyen is volt...

Közreműködtek

adri (1) ági (1) andi (1) anett (1) anikó (1) anyóka (1) apuci (1) árpád (1) attila (1) balogh család (1) becky (1) beni kutyus (1) betti (1) bezo (1) boncza (1) brigitte (1) chris (1) dóra (1) dóri (1) én (1) erzsike (1) feri (1) finci (1) gabesz (1) gábor (1) gáborka (1) gyula (1) gyurika (1) idi (1) istván (1) jenny (1) joli (1) kevin (2) kis réka (1) kraja (1) kriszta (1) kriszti (1) krisztián (2) krisztike (1) lilcsi (1) mandul (1) marci (1) marcsi (1) márta (1) matyi (1) mihály (1) miki (1) nyuszi család (1) óriás réka (1) panka (1) paul (1) péter (1) peti (1) réka (1) reni (1) riordan (1) robi (1) roland (1) sanyi (1) sárfi család (1) szigi (1) szilvi (2) tesó (1) trixi (1) tusiék (1) zazi (1) zoli (1) zsolti (2) zsuzsi (1)

2009.07.18. 00:29 ziti40

Zitike!

 

Olyan kár, hogy nem voltál velem tegnap este amikor azon gondolkodtam mit is írjak neked.
Egyedül üldögélve harsant ki belőlem időről időre jóízű nevetés Kalácska Miályon, az első raftingtúránkon, kapruzsimapuzsimán, a MOL kutas tankoláson, markazi éjszakákon. Vagy emlékszel a Hegedűs Gyula utcai szomszédolásra? és még sorolatnám…annyi-annyi sok vicces történetünk van, hogy ezért nem haladok a köszöntésed megírásával, mert egy egy sztroin elnevetgélek és össze vissza cikáznak bennem a gondolatok!
 
Zitike!
Én nekiláttam megírni azt a memoárt amiről már annyi éve beszélünk, és ami egy csokorba gyűjti nagyon kedves, nagyon vicces történeteinket, amiken még így lassan 10 év (mennyi???) távlatából is könnyesre nevetjük magunkat.
Szólok ha megvan, jó kis olvasmány lesz!
 
Zitke!
De a legfontosabb a mai napon, hogy BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED SOK SZERETETTEL!
És kívánom még, hogy mindig maradj ilyen vidám, ilyen jó és ilyen igaz jó barát!
 
Lilcsi

1 komment

Címkék: lilcsi


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziti-40 2009.07.24. 15:07:45

Lilcsike!
Jó barátjuk csak a Jó Barátoknak lehetnek.
Igen, ha mostantól semmi érdekes nem történne velünk, akkor is lenne min nevetnünk életünk végéig.
És akkor még nem említetted a szilánkokra tört szék esetét, az éjszakát, mikor Reni sátorrudat osztogatott, az after partyt az Irish Cat-ben az asztal tetején. Meg a páternosztert, kifordított raftingruhát, és amikor a Tesód mentett meg a víz sodrásából. Ja és a döbröntei hintózás...???
Köszönöm Lilcsi a köszöntést, a barátságodat, meg mindent!
süti beállítások módosítása